Aanbod

We bieden een paar kleinschalige vakanties per jaar aan gezinnen met een ernstig ziek kind.
Per vakantie komt alleen jouw gezin of misschien nog één of twee andere gezinnen, afhankelijk van jullie gezinsgrootte, jullie wensen en jullie en onze mogelijkheden.

Deze vakanties zijn voor het hele gezin.
Wij vinden alle kinderen en de ouders even belangrijk. In jullie dagelijks leven draait het vaak om het zieke kind. In De Gouden Zon gaat het net zo goed om de andere kinderen en om jou! We willen graag dat iedereen een heerlijke vakantie heeft!

Ons vrijwilligersteam zorgt deze dagen voor het eten en leuke activiteiten die passen bij ieder van jullie, zoals naar het strand, knutselen, spelen, muziek, kampvuurtje, naar de speeltuin, …
Ik vraag jullie dan ook van te voren wat zowel de kinderen als jullie als ouders leuk vinden en wat mogelijk en nodig is voor het zieke kind.

Zodat jullie allemaal heerlijk kunnen ontspannen en genieten!

Meestal is het ook mogelijk dat wij op de kinderen passen, zodat jullie eens even samen iets kunnen gaan doen of met een kind apart.

De vrijwilligers logeren vaak in hetzelfde huis als het gezin/ de gezinnen.

Onze vrijwilligers kunnen en mogen geen verpleegzorg en medische zorg geven.
Als deze zorg voor het zieke kind nodig is tijdens de vakantie, dan kan dit geregeld worden met een kinderthuiszorgorganisatie (van jullie eigen budget).

Wij vinden het heerlijk om 5 dagen samen met jullie van het leven te genieten!

Meer weten?

Je bent van harte welkom om te bellen of mailen met Marga